• 1401/09/03
بیمارستان شهید فرج اله رضازاده

برگزاری اردوی جهادی بیمارستان قائمیه در مناطق محروم

اردوی جهادی پزشکی و سلامت به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج در روستای سمغان از شهرستان کوه چنار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان «شهید فرج اله رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج، بیمارستان قائمیه با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه چنار و اورژانس 115 در قالب بسیج جامعه پزشکی شهرستان کوه چنار اقدام به برگزاری اردوی جهادی در روستای سمغان از شهرستان کوه چنار کرد.

«صادق ساسانی پور» افزود: در این اردوی جهادی تعداد 50 ویزیت رایگان متخصص زنان، 75 ویزیت متخصص اطفال، 55 ویزیت متخصص داخلی و 40 ویزیت پزشک عمومی به همراه مشاوره روانشناسی بصورت رایگان انجام شد.

او بیان کرد: در بخش دارو نیز، داروی افراد ویزیت شده به صورت رایگان توزیع شد.

«ساسانی پور» افزود: سرهنگ «علی امیری» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه به همراه سرهنگ «دهقان» مسوول بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان کوه چنار با حضور در مرکز بهداشت روستای سمغان ضمن شنیدن صحبت های مراجعه کنندگان از پزشکان و کادر درمانی که برای خدمات رسانی امده بودند تقدیر و تشکر کرد.

در این اردوی جهادی «نسرین شوری» مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان کوه چنار، دکتر «فرزاد هدایتی» متخصص داخلی، دکتر «اسماعیل اسعدی» متخصص اطفال، دکتر «سولماز حیدری» متخصص زنان و دکتر «علیرضا فیروزی» پزشک عمومی به همراه کارشناس پرستاری، مامایی، بهداشت روان و بهداشت محیط حضور داشتند.