• 1402/02/20
بیمارستان شهید فرج اله رضازاده

برگزاری اردوی جهادی پزشکی با همکاری بیمارستان قائمیه

اردوی جهادی پزشکی جمعیت هلال احمر استان فارس در روستای «کنده ای» از توابع شهرستان کوه چنار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی هلال احمر و سالروز تاسیس بسیج سازندگی به همت جمعیت هلال احمر استان فارس با مشارکت تیم بهداشت و درمان استان فارس BHCU، بسیج جامعه پزشکی شهرستان کوه چنار، بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، شبکه بهداشت و درمان، ناحیه بسیج سپاه و جمعیت هلال احمر شهرستان کوه چنار اردوی جهادی پزشکی در روستای «کنده ای» از توابع شهرستان کوه چنار برگزار شد.

«صادق ساسانی پور» با اعلام ارایه 2200 خدمت رایگان به 450 بیمار در این اردوی جهادی افزود: پزشک متخصص داخلی، متخصص زنان، متخصص اطفال، متخصص اعصاب و روان، پزشک عمومی، دندانپزشک، داروساز، توانبخشی، بینایی سنج، کارشناس پرستاری، مامایی، تغذیه، بهداشت محیط، سلامت روان و کنترل عفونت حضور داشتند.

او افزود: همچنین در این اردوی جهادی انجام تست‌های غربالگری از قبیل کنترل فشارخون به همراه آموزش و مشاوره‌های لازم، سنجش قندخون، برپایی ایستگاه آموزش پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر و توزیع بروشور و پمفلت های آموزشی انجام شد.

«ساسانی پور» بیان کرد: ایجاد فضای دوستدار کودک با حضور اعضای تیم سفیران حمایت روانی و وجود یونیت دندانپزشکی سیار از دیگر بخش‌های این اردوی جهادی بود.

«صادق ساسانی پور» اجرای اردوهای جهادی در راستای تحقق عدالت اجتماعی و دسترسی آحاد جامعه به ویژه مناطق حاشیه‌ای و محروم را، از مواهب نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: به منظور سهولت دستیابی بیماران و مراجعین به خدمات پزشکی، داروی مورد نیاز بیماران نیز به صورت رایگان توزیع شد.

دکتر «درویشی» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس، دکتر «محمود هاشمی» فرماندار شهرستان کوه چنار و سرهنگ «روح اله خلیلی» فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان کوه چنار از این اردو بازدید کردند.