• 1401/11/15
بیمارستان شهید فرج اله رضازاده

تجدید میثاق با آرمان های شهدا در دهه مبارک فجر

در راستای پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از مقام شامخ شهدا و به مناسبت دهه مبارک فجر کارکنان بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام مبارک دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، کارکنان بیمارستان قائمیه و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان کوه چنار با خانواده شهید «نعمت اله الماسی» و شهید «اردشیری» دیدار کردند.

حجت الاسلام و المسلمین «قاانلو» مسوول ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه بیان کرد: دیدار و تکریم خانواده شهدا موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و ارتقای روحیه کار جهادی می‌شود. امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون خون شهدا هستیم.

«صادق ساسانی پور» بر ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم از ایثارگران و خانواده های معظم شهدا تاکید کرد. و افزود: امروز به برکت خون شهدا و ایثار و از خودگذشتگی خانواده معظم آنان، ایران اسلامی از عزت و اقتداری بی بدیل برخوردار است.

در این دیدار سرهنگ «روح اله خلیلی» فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان کوه چنار، حجت الاسلام و المسلمین «قاانلو» مسوول ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه، «میلاد معین زاده» فرمانده حوزه بسیج امام سجاد (ع) حضور داشتند.