• 1402/12/03
بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه

تجلیل از مدیران بیمارستان قائمیه به عنوان بانوان تاثیر گذار شهرستان کوه چنار

آیین تجلیل از بانوان تاثیر گذار شهرستان کوه چنار با حضور مسوولین شهرستان به میزبانی فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: در این آیین فرماندار شهرستان کوه چنار از «نسرین شوری» مدیر داخلی بیمارستان و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی به عنوان بانوی تاثیر گذار حوزه درمان در خدمت رسانی به مناطق کمتر برخوردار شهرستان کوه چنار و «سحر خسروی» مدیر پرستاری به عنوان مدیر نمونه با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.

«صادق ساسانی پور» با اشاره به اینکه حضور فعال زنان در بحث علم آموزی قبل و بعد از انقلاب قابل قیاس نیست. افزود: الان بیش از ۵۰ درصد کرسی ها دانشگاه ها را جمعیت زنان و دختران ما تشکیل می دهند که این پتانسیل قبل از انقلاب نادیده گرفته شده بود که با روی کار آمدن جمهوری اسلامی ایران این پتانسیل عظیم کشف و به منصحه ظهور رسید.

او اضافه کرد: هم‌اکنون شرایطی فراهم شده است که آنچه را بانوان به آن رسیدند و در آن موفق عمل کرده‌اند، باید روایت کنیم تا با موفقیت‌های آنها در عرصه ملی و حتی بین‌المللی آشنا شوند و استعدادهای بالقوه آنها به بالفعل تبدیل و الگویی برای دیگر بانوان شوند.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,اخبار بیمارستان قائمیه