• 1403/06/03
بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه

تقدیر از پزشکان بیمارستان قائمیه

همزمان با فرارسیدن یک شهریور، به مناسبت بزرگداشت ابوعلی سینا حکیم، فیلسوف، طبیب و دانشمند بزرگ ایرانی و روز پزشک از پزشکان حاضر در بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: تیم مدیریتی بیمارستان با حضور در بخش اورژانس از دکتر «محمدهادی ساسانی پور» پزشک اورژانس و حضور در درمانگاه تخصصی از «دکتر اسماعیل اسعدی» متخصص اطفال با اهدای گل تقدیر کردند.

دکتر «سیده فاطمه آبسالان» ضمن تبریک این روز به پزشکان افزود: خداوند متعال در آیه 32 سوره مبارکه مائده به اهمیت نجات جان انسان ها و فعالیت پزشکان اشاره نموده است و می فرماید هرکس نفسی را زنده کند گویی همه انسان ها را زنده کرده است و این آیه به خوبی جایگاه والای همکاران عزیزی که عنوان مقدس طبیب را دارند، نمایان می کند. تلاش های صادقانه پزشکان و جامعه پزشکی به ویژه پزشکان در امر خدمات رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته قابل تقدیر و تشکر است که انشالله خداوند زحمات آنها را بی اجر نخواهد گذاشت .

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,اخبار بیمارستان قائمیه