• 1402/12/23
بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه

دیدار فرمانده بسیج سپاه شهرستان کوه چنار با سرپرست بیمارستان قائمیه

فرمانده بسیج سپاه شهرستان کوه چنار با سرپرست جدید بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، سرپرست بیمارستان گفت: سرهنگ «روح اله خلیلی» فرمانده بسیج سپاه شهرستان کوه چنار به همراه حجت الاسلام «توسلی» نماینده ولی فقیه در سپاه و تعدادی از کارکنان سپاه با حضور در بیمارستان، انتصاب سرپرست جدید بیمارستان را تبریک گفتند.

سرهنگ «روح اله خلیلی» مردمی بودن و خدمت بی‌منت به آحاد جامعه را از مهمترین ویژگی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست و افزود: ما در کنار کادر بهداشت و درمان آماده همکاری هستیم.

سرهنگ «خلیلی» خاطرنشان کرد: خدمات ارزنده‌ای از بسیج جامعه پزشکی و سپاه ناحیه شهرستان در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته به یادگار مانده که جای بسی قدردانی دارد.

حجت الاسلام «توسلی» مجموعه سپاه و کادر بهداشت و درمان را همراه و همدل خواند.

دکتر «سیده فاطمه آبسالان» مجموعه بهداشت و درمان را عضو بسیج دانست و افزود: در برنامه های محرومیت زدایی و خدمت رسانی در حوزه سلامت شبانه روز تلاش می کنیم و امیدواریم با همکاری ناحیه مقاومت بیش از پیش در امر تامین سلامت مردم موفق باشیم.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,اخبار بیمارستان قائمیه