• 1402/11/19
بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه

دیدار کارکنان بیمارستان قائمیه با خانواده شهدا در گرامیداشت دهه فجر

همزمان با دهه مبارک فجر کارکنان بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: در راستای ترویج فرهنگ تکریم شهدا و ایثارگران، تیم مدیریتی و کارکنان بیمارستان قائمیه با حضور در منزل شهید «خداداد رضازاده» ضمن تجلیل از خانواده شهید یاد و خاطره شهیدان گران قدر را گرامی داشتند.

«صادق ساسانی پور» ضمن تبریک مبعث رسول اکرم (ص) با تاکید بر اینکه «امنیت و آرامشی که در جامعه حکم‌فرما است مرهون جان‌فشانی شهدا است» ابراز داشت: خانواده های شهدا نور چشم ملت و باعث افتخار هستند و دیدار با خانواده شهدا به ما دلگرمی و انرژی خاصی می‌دهد که ادامه دهنده راه شهیدان باشیم.

«ساسانی پور» اضافه کرد: شهید «خداداد رضازاده» دانشجوی دانشکده علوم پزشکی شیراز بودند که از طرف انجمن اسلامی دانشگاه به جبهه اعزام شدند و سرانجام در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه به درجه والای شهادت رسیدند.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها,اخبار بیمارستان قائمیه