• 1401/12/14
بیمارستان شهید فرج اله رضازاده قائمیه

گرامیداشت روز بهداشت محیط در بیمارستان قائمیه

به مناسبت گرامیداشت روز ملی بهداشت محیط، از کارشناس بهداشت محیط بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید «فرج اله رضازاده» قائمیه، رییس بیمارستان گفت: به مناسبت فرارسیدن 11 اسفند روز ملی بهداشت محیط (پاسداران سلامت) که در امر سلامت جامعه نقش اساسی و پایه را به عهده دارند از «سیده مرضیه مویدی» کارشناس بهداشت محیط بیمارستان قائمیه با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

«صادق ساسانی پور» افزود: روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است برای بزرگداشت کسانی که با استفاده از دانش زیست محیطی و بکارگیری اصول مهندسی نقش بسزایی در ارتقا امر بهداشت و حفظ سلامت افراد جامعه و نگهداری محیط زیست که به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی موثر است، ایفا می کنند.